DeVijfWegenDEF-LIG
DeVijfWegenDEF-LIG

Bekijk de laatste nieuwigheden op school...

OC organiseert 3e editie van Springbreak op 15 mei 2022

Spring Break is een springkastelenfestival voor jong en oud, met randanimatie voor de kinderen, optredens van bands en verschillende drink- en foodstands. Een daguitstap voor het hele gezin dus! Dankzij het grote succes van de vorige edities organiseert ons oudercomité op zondag 15 mei 2022 de 3e editie.

Wat eten we vandaag?

Bronzen Verkeer op School-medaille

Onze school werd onlangs door de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille. We kregen deze bekroning wegens onze inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie. Dit jaar reikte de VSV 14 briljanten, 141 gouden, 283 zilveren, 897 bronzen en 53 kleutermedailles uit, goed voor 1388 medailles in totaal, een stijging ten opzichte van vorig jaar toen 1028 scholen een medaille kregen. Zeven op de tien basisscholen, 2844 in totaal, nemen deel aan minstens één VSV-initiatief per jaar.

Het zorgbeleid op onze school in de kijker!

⭐️⭐️⭐️NIEUWSFLASH ⭐️⭐️⭐️

 

Wist u dat wij heel trots zijn op het zorgteam van onze school?

Zij ondersteunen het team en de leerlingen als geen ander.

 

 

LEZEN is belangrijk op school, maar het kan ook thuis!

Niet alleen op school kunnen kinderen gestimuleerd worden om te lezen. Dit kan ook thuis door de ouders, grootouders, …

Breng daarom zeker eens een bezoekje aan onze bibliotheek met uw kind/kleinkind om er enkele boeken uit te kiezen en gratis te ontlenen.

Virtuele rondleiding in onze school

Covid-19 maakt het voor velen nog steeds moeilijk om met hun peutertje langs te komen op een infodag. Toch houdt dit ons niet tegen om reclame te maken voor onze bloeiende school!

Jules is een beetje te laat op school en weet de weg naar de peuterklas niet meer. Gust neemt jullie mee op pad door onze school. Kijken jullie mee naar de zoektocht van Jules?

Bekijk hier de virtuele rondleiding.

Infomoment op 13 mei 2022

Nog op zoek naar een school voor uw kind? Benieuwd hoe onze school eruit ziet en hoe we te werk gaan? Dan bent u welkom op onze infoavond op vrijdag 13 mei van 17.30 u tot 18.30 u.

Inschrijven

Ik wil mijn kind inschrijven op deze school.

Milieu Op School

Wij zijn een MOS-school. MOS staat voor Milieu Op School.

Opvang Snuffel

Er is een buitenschoolse opvang aanwezig in het schoolgebouw van de Gemeentelijke basisschool.