DeVijfWegenDEF-LIG
DeVijfWegenDEF-LIG

Welkom bij Gemeenteschool de Vijf Wegen

- Welkom -

op de website van de gemeenteschool De Vijf Wegen

Welkom op de website van de gemeenteschool De Vijf Wegen

Als gemeentelijke basisschool behoren wij tot het officieel gesubsidieerd onderwijs. Het schoolbestuur is het Gemeentebestuur van Zulte. Er wordt onderwijs geboden aan kleuters en ook aan lagere schoolkinderen. 

 

Onze school is lid van de Scholengemeenschap Gemeentelijk Onderwijs Schelde-Leie (Kluisbergen - Kruisem - Maarkedal - Nazareth - Wortegem-Petegem - Zulte). 

 

Als openbare instelling staat onze school open voor alle kinderen, wat ook de levensopvatting van hun ouders is. De vrije keuze in verband met godsdienst of niet-confessionele zedenleer is gewaarborgd.

 

Ons jaarthema dit schooljaar luidt als volgt: 

'Koning boek een heel jaar op bezoek'

 

Stap jij mee in ons verhaal? 

 

IMG_5639

Wat eten we vandaag? 

Bekijk hier onze recentste berichten...

SBZ-SaveTheDate22

OC organiseert 3e editie van Springbreak op 15 mei 2022

Spring Break is een springkastelenfestival voor jong en oud, met randanimatie voor de kinderen, optredens van bands en verschillende drink- en foodstands. Een daguitstap voor het hele gezin dus! Dankzij het grote succes van de vorige edities organiseert ons oudercomité op zondag 15 mei 2022 de 3e editie.

Menu mei

Wat eten we vandaag?

Bib zulte

LEZEN is belangrijk op school, maar het kan ook thuis!

Niet alleen op school kunnen kinderen gestimuleerd worden om te lezen. Dit kan ook thuis door de ouders, grootouders, …

Breng daarom zeker eens een bezoekje aan onze bibliotheek met uw kind/kleinkind om er enkele boeken uit te kiezen en gratis te ontlenen.

Infoavond

Infomoment op 13 mei 2022

Nog op zoek naar een school voor uw kind? Benieuwd hoe onze school eruit ziet en hoe we te werk gaan? Dan bent u welkom op onze infoavond op vrijdag 13 mei van 17.30 u tot 18.30 u.